Kako do nas ?

lokacija

Slatine su malo ribarsko mjesto sa 1100 žitelja, smješteno na sjeveroistočnoj strani otoka Čiova. Nalaze se na obalama Kaštelanskog zaljeva, nasuprot Splita i Marjanskog poluotoka koji se nalaze istočno od njih.

Udaljene su 8 km od Trogira, te 35 km suhozemnim putem od Splita. Ljeti su povezane brodskom linijom Slatine-Split i za 30-ak minuta ugodne vožnje brod pristane na splitskoj Rivi. Iz Slatina se pruža prekrasan pogled na Kaštelanski zaljev, Split i brdo Marjan.

Automobil

Kada dođete do Trogira, potrebno je prvim mostom preći u staru gradsku jezgru, te zatim nakon drugog mosta (povezuje otok Čiovo i stari dio) skrenuti LIJEVO !!! prema Slatinama. Nastavljate se voziti cestom uz more, te nakon točno 8km od drugog mosta, dolazite do apartmana Marinovi dvori.

Brod

Od Rijeke do Splita postoji redovna dnevna brodska linija. Karte možete rezervirati u putničkoj agenciji. Split je uz Rijeku najveća hrvatska luka i povezana je trajektnim vezama s lukama: Ancona, Bari, Krf, Pescara i Venecija.

Avion

Iz svih europskih i svjetskih metropola, možete nekoliko puta dnevno sletjeti u zračnu luku Resnik, udaljenu 15-ak km od Slatina.

Željeznica

Split je željeznicom povezan s ostatkom Hrvatske, a samim time i s cijelom Europom. Željeznička postaja nalazi se u samom centru Splita u neposrednoj blizini trajektne luke i autobusnog kolodvora. Do Slatina je dalje moguće doći automobilom ili autobusom.

E-mail: bruna.franic@st.t-com.hr


Euro Map
CroatiaSlatine